Contacteaza-ne!

Telefon: +40 743 043 757

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea si vizitarea site-ului nanoseal.ro se pot realiza doar prin acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, precum si cu respectarea legislatiei in vigoare.

Site-ul nanoseal.ro este administrat de s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. si functioneaza in conformitate cu prevederile legale ale legislatiei din România.

Obiectivul nanoseal.ro

Acest site de prezentare este destinat promovarii produselor si serviciilor furnizate de s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l.

Accesul la site

Pe site-ul nanoseal.ro accesul este gratuit. Vizitarea paginilor se poate realiza liber, iar pentru comenzi, solicitari oferte de pret si consultanta tehnica este necesara completarea datelor in formularul de contact sau comunicarea cererii via e-mail / fax.

Accesarea paginilor nanoseal.ro se considera un accept al termenilor si conditiilor de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va multumim pentru vizita dvs. si va rugam sa nu mai accesati site-ul nanoseal.ro

Drepturi de autor, proprietate intelectuala si copyright

Intregul continut al site-ului nanoseal.ro, in tot sau in parte, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. si/sau a asociatilor sai, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris al s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. se pedepseste conform legilor in vigoare.

Denumirile de produse, logo-urile si simbolurile asociate acestora, precum si combinatiile lor cu orice cuvant sau simbol grafic utilizate in site sunt marci inregistrate ale producatorului, ale asociatilor sau partenerilor. Acestea pot fi utilizate numai cu acordul scris al proprietarului de marca. Utilizarea acestor marci inregistrate, afisate in site, este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Drepturi asupra continutului

Materialele prezentate pe site-ul nanoseal.ro, articole, imagini şi alte informatii sunt proprietatea nanoseal.ro prin administratorul sau, s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. si nu pot fi copiate/reproduse, integral sau partial, fara acordul nostru in scris. Orice utilizare a continutului nanoseal.ro fara acordul nostru, este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

nanoseal.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura, design-ul, continutul si serviciile oferite de nanoseal.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Termenii si conditiile de utilizare a nanoseal.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, si avand in vedere faptul ca ele sunt accesibile pe site in orice moment, va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

Site-ul nanoseal.ro este proprietatea exclusiva a S.C. CORTROM „GBLA” S.R.L., cu datele de identificare la RC J40/1979/1992, CIF RO429160, cu sediul social in Bucuresti, Str. Raditei nr. 44, Sector 5, 051801, tel./fax +40 31 425 54 06, email: contact @cortrom.ro.

Responsabilitati

Nanoseal.ro prin s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. nu este responsabila pentru textul prezentat in continutul on-line.

nanoseal.ro si compania care il administreaza nu pot fi facuti raspunzatori in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

nanoseal.ro prin administratorul sau, nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin link-uri de pe site-ul nanoseal.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea acestor link-urilor catre alte website-uri, utilizarea lor fiind la latitudinea vizitatorilor.

Echipa nanoseal.ro depune toate eforturile pentru prezentarea unor informatii corecte si de calitate, dar nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea informatiilor aparute pe site. Utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.nanoseal.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta a structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa facem eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Comunicari electronice

Datele personale ale utilizatorului (nume, telefon si adresa de e-mail) vor putea fi folosite de catre s.c. CORTROM „GBLA” s.r.l. numai in scopul declarat al acestui site. Datele din formularul de contact vor fi folosite pentru a trimite solicitantului confirmarea comenzilor, informari despre datele / produsele solicitate, etc.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmită sugestii, idei, intrebari sau alte informaţii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta formade spam. Persoanele care vor utiliza direct sau indirect o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul in care aveti nelamuriri, nemultumiri sau sugestii cu privire la un produs prezentat pe nanoseal.ro, va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa contact @cortrom.ro, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra.