Contacteaza-ne!

Telefon: +40 743 043 757

Despre noi

CORTROM "GBLA" SRL - Distribuitor exclusiv autorizat pentru Romania si Republica Moldova al produselor Cortec® si Rehart GmbH

Societatea noastra a fost infiintata in 1992 si face parte din lantul de companii dezvoltat de Cortec Corporation USA care activeaza la nivel global, furnizand produse anticorozive VpCI® / MCI® ecologice, de inalta performanta. [Detalii aici]

Cortec Corporation USA a luat fiinta in anii '70 pornind de la aceasta viziune: "sa combata eficient consecintele devastatoare ale coroziunii si in acelasi timp sa creeze alternative ecologice la metodele existente de protectie la coroziune." (Boris Miksic – President/CEO Cortec Corporation USA)

Corporatia Cortec USA este lider mondial in Tehnologia VpCI® / MCI® si singurul furnizor de inhibitori de coroziune la nivel mondial, certificat atat ISO 9001 cat si ISO 14001.

Incepand cu anul 2006, societatea noastra comerciala si-a diversificat gama de produse incepand colaborarea cu grupul german RehartGroup care furnizeaza materiale complementare produselor Cortec® ce asigura protectia metalelor impotriva distrugerii mecanice (eroziune, abraziune excesiva) si atacului chimic.

Moto-ul Rehart este: Rehart Group - totul functioneaza optim !

Materialele Rehart Nano-Seal sunt destinate regenerarii si intretinerii utilajelor industriale prin protectia impotriva uzurii, coroziunii, colmatarii si atacului chimic in scopul optimizarii procesului de fabricatie.

Prin utilizarea acestor acoperiri speciale, timpul de utilizare al utilajelor este extins, intreruperile procesului de fabricatie sunt mai putine, iar acest lucru asigura calitate constanta, consum redus de energie si performanta deosebita a companiei.

Echipa Cortrom analizeaza continuu cerintele clientilor in vederea extinderii gamei de servicii, produse si tehnologii alternative ecologice oferite.

www.cortrom.ro  | [deschide site]

www.bionetix.ro [deschide site]

www.nanoseal.ro | [home-page]